Tre sätt att beställa boken Mitt Kors

Uppdatering 2 november:

Det har funnits tre sätt att föreställa boken Mitt Kors, men tyvärr har det inte kommit in tillräckligt med beställningar. Samarbetet med Fri Tanke förlag upphör därmed. Detta innebär att boken, som redan hade en tajt tidsplan, blir försenad.

Vi kommer att ge ut boken själva under våren.

Syftet med boken är att förmedla denna virtuella katedral vi skapat tillsammans även i en annan form och att få in medel från försäljningen som går till utsatta kristna. Priset på boken är detsamma: 200:-. Det kommer mer information om hur man kommer att kunna beställa boken när det närmar sig publicering.

(Tidigare info)Beställ boken Mitt Kors! Att köpa boken innebär att bidra konkret till hjälp för utsatta kristna. Vi behöver 1000 förbeställningar för att kunna få boken klar till jul.

Facebook-gruppen Mitt Kors är en fantastisk virtuell katedral med bilder och berättelser skapad av över 10 000 människor. Nu vill vi förmedla det även i en annan form: som bok.

+ Beställ genom förlaget här: Boken Mitt Kors 

+ Beställ genom Kickstarter här: Boken Mitt Kors

+ Beställ genom att ladda ned en beställningsblankett (pdf) och mejla/skicka in till förlaget: bestallning-mitt-kors

mitt-kors-bestallning

(Omslaget är inte det färdiga.)

Läs mer om Mitt Kors #mittkors

Om bokprojektet Mitt Kors:

+ Det finns i dag ett antal viktiga organisationer som stödjer förföljda kristna och andra troende och utsatta, som A Demand for Action och Open Doors. Vi uppmanar till stöd till dessa organisationer och deras viktiga arbete. Genom boken Mitt Kors vill vi komplettera dessa insatser och genom royalty från bokförsäljningen kunna ge stöd direkt till ett eller flera kloster i Irak och Syrien. Vi arbetar just nu med detta och är så tacksamma för de kontakter vi fått.

Det finns ett antal faktorer som bidragit till valet av Fri Tanke förlag. Inte många förlag kan/vill trycka en högkvalitativ produkt med så kort varsel. Vi har lyckats få till ett avtal som är ekonomiskt fördelaktigt för att kunna stödja olika projekt för förföljda kristna. Dessutom har Christer Sturmark personligen öppet och med starkt bifall från gruppen Mitt Kors visat sitt stöd  för #mittkors och för förföljda kristna och andra grupper, både i ord och handling. Beslutet är fattat utifrån vad vi bedömer är bäst för projektet och dess inkluderande syfte.

+ Boken kommer att bestå av ett urval av alla fantastiska bilder. Vi skulle givetvis vilja ha med alla bilder, men det är inte möjligt. Upphovsmännen tillfrågas och ger sitt medgivande.